Orvosi diagnosztikai eszközök, labor műszerek,
reagensek beszerzése és forgalmazása

Ön még nem adott terméket
az ajánlatkéréséhez.
Főoldal
Hírek
Képviseletek
Céginformáció
Munkatársaink
Kapcsolat
Termék keresése

 
Koronavírus diagnosztika
Patológia
Flow citometria
Klinikai kémia
Mikrobiológia
Transzfuziológia
Transzplantációs immungenetika
Sejtszeparálás
Biokémia
Stemgent
Kontrasztanyagok
Klinikai alkalmazások

Frank Diagnosztika Kft.
1031 Budapest, Szentendrei út 176.
+36 1 250-1813
frankdiagn@frank-diagn.huISO tanúsítvány letöltése


Céginformációk

      A Vállalatot 1990-ben alapította Dr. Csajka Márta és Dr. Frank Tibor. A cél az egészségügyben dolgozó megrendelőink színvonalas kiszolgálása volt minőségi laboratóriumi reagensekkel. Elsősorban az immundiagnosztika, ellenanyagok területére koncentráltunk, ez a paletta azóta szélesedett, mint ahogy a vevőink közé is bekerültek az egészségügyön kívüli megrendelők is, elsősorban gyógyszergyári, élelmiszeripari minőségbiztosító laboratóriumok. Jelenleg nyolc, nemzetközi szinten is jelentős diagnosztikai reagens-gyártót képviselünk kizárólagos módon a hazai piacon, ezen túl még másik kb. húsz szállítótól importálunk eseti jelleggel.

    A fő diagnosztikai területeink:

  • Immunhisztokémia
  • Flow citometria
  • Mikrobiológia
  • Vércsoportszerológia
  • HLA diagnosztika
  • Mágneses sejt szeparációs technológia
  • Orvosi laboratóriumi műszerek
  • Autoimmun diagnosztika


      A diagnosztikumok mellett egyre több laborműszert és berendezést is szállítunk megrendelőinknek, az immunreagensek mellett pedig egyre növekszik a molekuláris biológiai reagenciák részaránya.
       Filozófiánk változatlan az 1990.-es megalapítás óta. Ennek alapja, hogy a vevőink érdekeit előtérbe helyezve, emberarcúan és nem elidegenedett módon végezzük munkánkat. Ezen az oly sok egyedi vevői kívánsággal, igénnyel jellemezhető, ezért manufakturálisnak is mondható kereskedelmi területen kivívtuk és naponta bizonyítva megőrizzük a vevőink bizalmát. Alapvetőnek tartjuk, hogy a körülmények utólagos változása miatt a vevőinket nem érheti hátrány, károsodás.
      Ennek szellemében végzi tizennégy fős csapatunk a tevékenységét. A csapat minden tagja kapcsolatban áll a megrendelőinkkel. Az adott diagnosztikai területen jártas, és felkészült cégképviselőink látogatják vevőinket, szám szerint öten. Négy kolléga dolgozik az importáló, raktárat kezelő, szállítóleveleket kiállító, számlázó áruforgalomban, két gépkocsivezető kollégánk pedig a szállítással foglalkozik. A többiek az irodai titkársági teendőket és a könyvelési munkát végzik. Az importált műszerek, berendezések karbantartását főállású szervizmérnökünk biztosítja.
      Munkánk színvonalának garantálása érdekében 2001. évben szereztük meg az ISO 9001: 2001 minősítést, és azóta évente újra minősíttetjük magunkat. Ez, valamint tapasztalt, összeszokott gárdánk a garanciája az Ön igényei teljes, kompromisszum-mentes kielégítésének.
      Köszönjük az Ön múltban belénk fektetett bizalmát és örömmel fogadjuk a további kihívásokat, feladatokat.

 


Tisztelettel:

Dr. Csajka Márta           Dr. Frank Tibor


© 2024 Frank Diagnosztika Kft.     |     Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi tájékoztató